Logowanie

Kunena Najnowsze Posty

• Brak postów do publikacji.

Ostatnie z galerii

Statystyki

12296511
Dzisiaj
Wczoraj
Ten tydzień
Poprzedni tydzień
Ten miesiąc
Poprzedni miesiąc
Wszystkie dni
85
2488
3993
15176
3993
80104
12296511

15.61%
7.48%
2.60%
0.48%
0.18%
73.66%
Online (15 minutes ago):13
13 guests
no members

Twoje IP: 3.239.59.31
× Witamy na naszym forum,przywitaj się !

Podziel się z nami i naszymi użytkownikami, kim jesteś, czym się interesujesz i dlaczego postanowiłeś do nas dołączyć.

Serdecznie zapraszamy wszystkich nowych członków naszej społeczności i mamy nadzieję że zagościsz u nas na dłużej!

Topic-icon Ankieta - lowienie na betonach - czy jesteś za zakazem

Ankieta: Betony

Tak
32 97%
Nie
1 3%
Łącznie oddanych głosów: 33
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą wziąć udział w tej ankiecie
Więcej
4 lata 8 miesiąc temu #20367 przez pawelz
pawelz stworzył temat: Ankieta - lowienie na betonach - czy jesteś za zakazem
Czy jesteś za wprowadzeniem zakazu lowienia 1 Listopada do 31 Grudnia na całej długości betonów od Portu "Maruś" do slipu na końcu betonów
The following user(s) said Thank You: pawelk

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
4 lata 8 miesiąc temu #20368 przez pawelz
pawelz odpowiedział w temacie: Ankieta - lowienie na betonach - czy jesteś za zakazem
Niestety ankieta wyswietla sie debilnie i w glupim miejscu, ale na to nie mam wielkiego wplywu

Więcej
4 lata 8 miesiąc temu #20393 przez budi9
budi9 odpowiedział w temacie: Ankieta - lowienie na betonach - czy jesteś za zakazem
Jestem za a powiem dlaczego od 25 lat łowię na Pilicy najczęściej na brzustowce na tym odcinku się wychowałem i go najbardziej lubię gdy był budowany most była tam taka fajna drewniana kładka pamiętam jak na wiosnę było masę ryb wszelakich sandacze takie koło metra to często widywałem okonie 40+ brały na kalduki było ich od groma gdy się dobrali do jazu z firankami tak prawie okonia wybili do zerowego stanu sandacze co wiosna były wyławiane w pień po paru latach ryb na tym odcinku prawie nie było pamiętam zimy koło zimnego w zatoce wiadrami wyławiali plotki jazie jelce ale od paru lat jest zakaz 200 m od jazu i widzę jak się ryba pięknie odradza w tym roku na jesieni po zmierzchu jak się świeciło latarka po brzegu setki małych sandaczykow tyle nawet by mi się nie przyśniło jest coraz więcej okonia i biednego jelca populacja wzrasta z roku na rok oby tak dalej i oby zakazu nigdy nie zdjeli a będzie tylko lepiej a i pewnie na betonach to pomoże

Więcej
4 lata 8 miesiąc temu #20395 przez Alexspin
Alexspin odpowiedział w temacie: Ankieta - lowienie na betonach - czy jesteś za zakazem
Byłbym również za podobnym zakazem po przeciwnej stronie zalewu, do mola spacerowego przy Centrum Konferencyjnym "MOLO".

Więcej
4 lata 8 miesiąc temu #20418 przez pawelk
pawelk odpowiedział w temacie: Ankieta - lowienie na betonach - czy jesteś za zakazem
@budi - mimo że jest ten zakaz wielu nadal probuje " szczęścia ". Na szczęście rejon jest patrolowany ( w miarę możliwości oczywiście ) kilku " szczęśliwców " dostało już tam kary od 500 do 1000, ale mimo to chętni dalej się tam pokazują!
Walczymy o monitoring, ale niestety do tej pory wszystko spoczywa na panewce.
Będziemy walczyć dalej!

Więcej
4 lata 8 miesiąc temu #20421 przez budi9
budi9 odpowiedział w temacie: Ankieta - lowienie na betonach - czy jesteś za zakazem
Zgadzam się z tobą że czasem tam ktoś próbuje ale nie jest tak jak kiedyś gdy na jazie marzec kwiecień łowili non stop ba nawet w nocy to co złowili odrazu przez kogoś było odbierane i zanoszone na brzustowke na bieżąco każda rybe
Na firanki pod zastawkami okonie workami wynosili a potem się znajdywało po krzakach wyrzucone to była rzeź i na pewno paru którzy tam próbują szczęścia nie zrobi takiej szkody jak kiedyś ale najlepiej żeby nikt tam nie łowił

Więcej
4 lata 8 miesiąc temu #20424 przez SzymonK
SzymonK odpowiedział w temacie: Ankieta - lowienie na betonach - czy jesteś za zakazem
Jeśli chodzi o kłusoli na jazie, to najlepiej dzwonić na Policję, reagują bardzo sprawnie i ich wyłapują (sprawdzałem 2 razy). Kiedyś też dzwoniłem do PSR ale usłyszałem, że tego dnia już nie przyjadą. Policja zjawia się w 10 minut, chyba maja obowiązek przyjechać.

Więcej
4 lata 8 miesiąc temu #20431 przez budi9
Od strony brzustowki dość szybko reagują a od strony źródeł już nie są tacy chętni żeby się ganiać raz dzwoniłem podjechali od strony brzustowki a mówiłem że po stronie niebieskich źródeł i co zaswiecili latarka krzyknęli że nie wolno tu łowić i wszystko dwuch delikwentów się zwinelo bez mandatu a za pół godziny byli spowrotem i dupa z interwencji

Czas generowania strony: 0.196 s.

Strona korzysta z plików cookies oraz innych technologii w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuję pliki cookies
EU Cookie Directive Module Information